Pokerturneringar 2016

Pokerturnering

Ett nytt år innebär nya spelmöjligheter och framförallt mängder av nya, spännande pokerturneringar. Nedan listar vi flera bra pokerturneringar och satelliter du bör hålla lite extra koll på under året som kommer.

  • Battle of Malta: Maltas största pokerturnering, som slog nytt rekord förra året med hela 1 804 deltagare. Det är en av Europas snabbast växande pokerturneringar och lockar till sig såväl pokerproffs som kändisar. Turneringen är gratis, men du måste spela i klienten (på bland annat RedBet) för att samla ihop poäng som görs om till marker i form av startstack.
  • Satelliter till Unibet Open Antwerpen. Här kan du kvala in till Unibet Open via mindre pokerturneringar som tar plats på sajten Unibet. En utmärkt möjlighet för dig som vill ha chans att vinna en plats till den stora turneringen, inklusive resa, boende och inköp i huvudturneringen istället för att betala dyra pengar själv. Kvalperioden pågår till och med den 17 oktober 2016.
  • Poker-SM live på Malta, där Betsson anordnar kvalturneringar. Inköpen börjar på 3,30 euro och du kan vinna turneringspaket värda hela 1 500 euro.
  • Irish Open är en anrik turnering inom pokervärlden som ända sedan 1980 avgörs på våren. Du kan kvala in till turneringen på bland annat William Hill och Titanpoker och vinna prispaket till turneringen på värden upp till 2 500 euro.

Kategorier

shutterstock_201745211