Populära gratisspel online

datorspel_14851621

Det finns många roliga spel att hitta på nätet och nästintill alla av dem är gratis. Då det finns så många spel så kan det dock vara svårt att hitta de där riktigt bra spelen bland alla mediokra spel. I texten nedan så kan du läsa om några av de mest populära gratisspelen man kan hitta online.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

När man pratar om populära gratisspel så är det svårt att undvika Hearthstone: Heroes of Warcraft av Blizzard Entertainment. Hearthstone är ett digital kortspel som är helt gratis att ladda ned och spela samt väldigt beroende framkallande. Precis som i många andra ccg (Collectible Card Game) spel så handlar Hearthstone om att samla på de många olika korten i spelet. Detta kan man göra genom att köpa så kallade “cardpacks” med en ingame valuta (Gold) som man får genom att spela spelet. Om man inte orkar samla på sig “gold” så kan man också välja att köpa “cardpacks” för riktiga pengar vilket går mycket snabbare.

League of Legends

Ett annat populärt gratisspel är det välkända MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) spelet League of Legends. I detta spel så handlar det om att tillsammans med fyra andra spelare samarbeta och ta över motståndarnas bas. League of Legends är ett spel som passar att spela med vänner då kommunikation och samarbete är nyckeln till vinst.