Freerolls!

Att spela poker är både roligt och spännande! Det kräver både disciplin och färdighet för att vinna pokerturneringar. Är man ny till poker så kanske det känns lite vemodigt att sätta in pengar och slänga sig in i en pokerturnering med en massa erfarna spelare som är där för att vinna. Då kanske du har börjat fundera på hur du kan öva utan att behöva riskera några pengar? Om det är fallet så har du hittat rätt, vi kommer tipsa dig om hur du kan gå tillväga för att öva utan några risker.

Poker utan pengar

Om man fortfarande kanske känner sig lite osäker på grunderna i poker så finns det också några alternativ för dig. Det finns en hel del sajter som har poker som inte involverar pengar där man helt enkelt får spela ett mer avslappnat spel utan insatser. Det är bara för roligt och för de som kanske behöver skaffa sig lite mer erfarenhet. Det finns även sajter som har “låtsaspengar” där man fortfarande köper in sig och det finns en prispott av låtsaspengar. Där motiveras spelarna lite mer eftersom det fortfarande finns ett pris, även om det inte är riktiga pengar så kan vinnarskallen göra sig till känna.

Freerolls

Har man lite koll på hur poker fungerar så kan freerolls vara nästa steg. Registrerar man sig på en pokersajt så är det inte ovanligt att man blir inbjuden till en freeroll. Det är en turnering där man deltar helt gratis, men det erbjuds fortfarande en prispott. Priserna kan komma i form av en biljett till en ny freeroll-turnering, pengar eller andra intressanta produkter. Vill man ha lite av känslan man får av en riktig pokerturnering utan några risker så blir detta ett väldigt bra tillfälle. Eftersom att det finns riktiga priser så blir folk motiverade att vinna och du kommer att kunna få lite erfarenhet av detta. Kom bara ihåg att eftersom folk inte riktigt riskerar något så är de mer benägna att göra drag som de kanske inte gjort om de hade gått in med pengar. Så om du letar en pokersajt att börja spela på så rekommenderar vi dig att leta en sajt som erbjuder freerolls för nya spelare!